Otsing sellest blogist

teisipäev, 23. märts 2010

Parmesanikana à la Jamie Oliver



6 nahast ja kontidest puhastatud kanakoiba
vähemalt 6 tl tüümiani
1 Forte juust vms Parmesani-laadset
purustatud musta pipart
1 sidruni mahl
6 viilu serrano sinki


Tambi kanafileed õhukeseks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Maitsesta kanafileed tüümianiga ja pigista peale sidrunimahla. Riivi selle peale Parmesani juust (nii palju, et kanafilee oleks kaetud). Maitsesta pipraga (soolaga pole vaja maitsestada, kuna sink on isegi soolane). Kõige peale aseta singiviilud nii, et terve kanafilee oleks kenasti kaetud.

Küpseta kanafileed ahjus ca 200 kraadi juures kuni valmis.
Serveeri näiteks roheliste ubadega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar