Otsing sellest blogist

laupäev, 9. oktoober 2010

Marineeritud linask


Lõigata kala piki selgroogu pooleks ja siis ristiroogu juppideks. Praadida soola ja pipraga maitsestatud kalatükid pannil.
Marinaadi keetmine:
1 liitri kohta võtta 1 porgand, 1 sibul, tilli, 4 tera vürtsi, 4 tera nelki 6 tera pipart, 2-3 lehte loorberit, soola, suhkrut. Keeta valmis, lisada lõpus lisada maitse järgi äädikat. Marinaad kurnata.
Praetud linaskist tuleks suuremad luud välja võtta, panna kalatükid purki ja valada marinaad peale. Panna kalapurgid suurde potti kuumenema. Poti põhja peaks panema köögiräti. Kuumutada, kuni hakkab mullikesi tulema. Tõsta veest välja ja kaanetada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar