Otsing sellest blogist

neljapäev, 18. märts 2010

Banaanikeeks mustikate ja amaretto-rosinatega

umbes 8-le

2-3 banaani
175 g võid või margariini
1,5 dl suhkrut
3 muna
4 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanilliinsuhkrut
0,5 tl kaneeli
väike karp mustikaid
1 pk rosinaid
0,5 dl Amarettot


Leota rosinaid Amarettos
Püreesta banaanid (nt blenderis).
Vahusta toasoe rasvaine suhkruga, lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad.
Sõelu hulka eelnevalt kokkusegatud kuivained- jahu, küpsetuspulber, vanilliinsuhkur ja kaneel
Lisa purustatud banaanid, mustikad ja rosinad.
5. Vala tainas keeksivormi ja küpseta 180C ahjus 40-50 minutit. Katsu küpsust tikuga.
6. Lase keeksil 10-20 minutit vormis jahtuda ja kummuta siis välja.
Nii pehme ja mahlane veel mitu päeva!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar