Otsing sellest blogist

kolmapäev, 17. märts 2010

Kanapasta

pasta ca 6-le inimesele:

250 g pastat(näiteks taglaitellesid, pennesid, strozaprettisid)
250 g kanafileed
0,5 - 1 sidruni mahl
1 porru
2-3 keskmist sibulat
5 küünt küüslauku
1 pk kreeka pähkleid
1 väike purk ananassitükke
2 spl jahu
rõõska koort
väike karp kirsstomateid
parmesani juustu
rohelist vastavalt maitsele - tüümiani, peterselli, tilli vms
soola-pipart

Keeta pasta.
Praadida wok-pannil või ka poti põhjas kanafileeribad, maitsestada soolaga ja pigistada peale sidrunimahl, lisada hakitud sibul, küüslauk, porru ja kreeka pähklid. Lisada jahu, segada läbi, lisada ananassitükid. Kallata peale koor, kui kuivaks jääb võib vett ka lisada, kõige viimasena lisada kirsstomatid. Kallata pasta kastme hulka, segada läbi. Tõsta taldrikusse, riivida peale parmesani ning raputada musta pipart.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar