Otsing sellest blogist

kolmapäev, 17. märts 2010

Forelliwok


300 g forellifileed
1 pk porgandeid
ca 3 sibulat
ca 5 küünt küüslauku
1 purk suuremaid anannassitükke
2 ratast Santa Maria munanuudleid
veidi kohvikoort
tilli
sidrunit ja / või valget veini
parmesani juustu

Forellist emmaldada pintsettidega luud, tükeldada suuremateks kuubikuteks ja praadida wok-pannil, puistata peale soola ja pigistada sidrunimahla, võib ka valget veini, eemaldada forell pannilt.
Peaaegu terve kotitäis porgandeid lõigata köögivilja koorimiseks mõeldud noaga õhukesteks pikkadeks ribadeks (paar tükki võib lastele ikka ka anda, muidu saab pann liiga täis).
Munanuudlid panna keevasse vette 2 minutiks likku, kurnata ning segada kergelt õliga läbi.
Visata wok-pannile porgandiribad, hakitud sibul ja küüslauk, ananass ning praaadida kõrges kuumuses läbi, lisada soola ka.
Kuumutatud köögiviljasegule lisada forell, kallata peale köögikoor, hakkida juurde till, kuumutada korraks läbi, tõsta taldrikule, riivida peale parmesani ja voila!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar