Otsing sellest blogist
kolmapäev, 17. märts 2010
Lammas Jäkrade moodi
Talleliha, nii palju kui potti mahub
sidrunimahl
ingver
küüslauk
veidi purustatud tomateid
sibulad
porgandid
oliivid (mandlitäidisega)
rosmariin
kadakamarjad
kaneel
tüümian
mesi
köömned
veidi hapukoort
Talleliha võib mitu päeva varem koos sirunimahla,ingevri ja küüslauguga kaussi külmkappi marineerima panna.
Kui lamba valmistamise päev kätte jõuab, panna liha pliidile ahjupoti põhja kergelt pruunistuma, lisada tomatipüree ja osa marineerimisvedelikust, veidi ka vett, et liha ära kataks ja alustada hautamist. Hakata lisama maitseaineid. Porgandid lõigata suuremateks tükkideks, sibulad poolitada ja küüslauguküüned panna tervelt potti. Hautada umbes 2 tundi, lõpupoole lisada oliivid. Enne valmimist hakida sisse tüümian ja lisada sorts hapukoort. Süüa koos riisi ja rukolaga.
Sildid:
Lammas,
Lihatoidud
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar