Pähklite asemel on vaarikad.
- 200 g võid
- 200 g tumedat 70% kakaosisaldusega šokolaadi
- 3 tk keskmist muna
- 200 g suhkrut
- 100 g nisujahu
- Paar peotäit värskeid või külmutatud vaarikaid
- 0,5 tl soola
- 0,5 tl vanilliekstrakti
Sulata või ja šokolaad veevannis.
Klopi munad ja suhkur elektrimikseriga vahule. Lisa sulanud šokolaadi-võisegu ning sega ühtlaseks.
Lisa jahu, sool ja vanilliekstrakt, sega täiesti ühtlaseks. Lisa tasakesi segades vaarikad.
Kalla tainas vormi ning küpseta 170kraadises ahjus 30-35 minutit, kuni kook pealt kuiv tundub.
Serveeri soojalt või lase vormis jahtuda, siis tõsta vormist välja ning lõika tükkideks.
Õiged brownied on pealt veidi kuivanud ja pragunenud, seest aga kohati veel niisked.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar