Vahepeal ei ole siin kaua midagi toimunud. Ja mõnda aga just sellepärast, et ma iga vaba hetk pidin hispaania keelega tegelema. Natuke päikselist Hispaaniat siis siia ka koos nende armastatud chorizo vorstiga. Ükskord kaubamajast õnnestus eriti maitsvat saada.
- 4 spl oliiviõli
- 1 väike ciabatta , tükkideks rebitud
- 2 x 80g pakk viilutatud chorizo vorsti
- 250g kirsstomateid, poolitatud
- 2 spl palsamiäädikat
- veidi suhkrut
- 1 suur avokaado, poolitatud, kivi eemaldatud, viilutatud
- 150g värsket salatit
- 6 vutimuna
- Kuumutada pannil õli ja küpsetada suupärasteks tükkideks rebitud ciabatta panil krõbedaks.
- Aseta chorizo viilud pannile ja kuumuta paar minutit, kuni hakkab eralduma punast rasva. Viska pannile tomatid ja kuumuta, kuni ned veidi pehmenevad. Kalla peale palsamiäädikas, raputa veidi suhkrut ja sega läbi.
- Sega kausis õrnalt avokaado, salatilehed ja ülejäänud oliiviõli ja krutoonid. Kalla peale chorizo, tomatid ja kõik see mõnus praevedelik pannilt. Aseta peale poolitatud vutimunad ja serveeri kohe. Peale võib niristada veidi palsamikreemi, aga pole väga oluline ka, palju maitseid on selles salatis niigi, imeline:)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar