Otsing sellest blogist

reede, 2. juuli 2010

Rabarberikook




Kõige parem rabarberikook! Retsept Annelilt.



Põhi: 100 g võid • 2 muna • 1.5 dl suhkrut • 1.5 dl nisujahu • 1 tl küpsetuspulbrit • 1 tl kardemoni
Rabarbritäidis: 600 g rabarbrit • 1.5 dl suhkrut
Beseekiht: 3 munavalget • 1.5 dl suhkrut


Valmistamine:
Sulata või, jahuta. Klopi munad suhkruga vahule, sega juurde sulavõi. Sega kuivained omavahel, lisa tainale. Kalla tainas võitatud lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 200kraadises ahjus 15 minutit. Koori ja tükelda rabarbrid ning pane koos suhkruga potti. Hauta nõrgal kuumusel, kuni rabarber on pehmenenud. Laota eelküpsetatud põhjale. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Lisa suhkur ja vahusta, kuni besee on läikiv. Määri besee rabarbritele. Küpseta veel veidi kuni besee on veidi kuldne.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar