Otsing sellest blogist

pühapäev, 4. juuli 2010

Kihiline kanasalat fetajuustu ja röstitud peediga

salat: 200-300 g kanafileed
2 väikest röstitud peeti
kimp värsket salatit
korralik punt tilli
fetajuustu
3muna
tüümiani
kaste:
majonees
õli
balsamico
peedi röstimiseks:
õli
balsamico
meresool
värsked ürdid
köömned

Alustama peaks peetide röstimisest - selleks kulub tund või rohkemgi. Väikesed peedid nühkida harjaga puhtaks, lõigata neljaks, asetada fooliumile, valada peale oliivõli, balsamico, puistata üle meresoola ning värskete ürtide ja köömnetega, pakkida foolium kokku ja küpsetada 200-kraadises ahjus pehmeks.

Kanafilee lõigata ribadeks ja praadida pannil. Asetada kaussi kihiti värske salat, till, peet, fetajuust, kanafilee ja tükldatud keedumunad. Peale kallata kaste ja puistata üle värskete ürtidega.Serveerimisel purustada peale musta pipart. Mõnus! :)
Ja veel - värskelt ahjust tulnud röstitud peet on hea, aga fooliumi sisse teiseks päevaks seisma jäänud peet on KOHUTAVALT hea!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar