Otsing sellest blogist

neljapäev, 29. juuli 2010

Röstitud peedid


Tõeline delikatess! Paljalt söömiseks, prae juurde või salatisse. Röstitud peeti olen teinud kahel erineval moel. Esialgu tegin neid nii:

Lõigata peedid pooleks või neljaks, asetada fooliumile valada üle oliivõli ja balsamico'ga, raputada peale meresoola ja värskeid ürte - näiteks tüümiani või rosmariini. Teha fooliumist pakikesed, küpsetada 200-kraadises ahjus umbes tund aega.
Samas viimasel ajal olen ma lõiganud peedi õhemateks viiludeks, peale õli, balsamico kreemi, soola, ja röstinud oma armsas Villeroy ja Boch'i ahjuvormis. Vahepeal segan. Pärast võib puistata peale fetat või kitsejuustu ja ikka ohtralt õli loomulikult!
Peete ostes peaks valima pisikesed. Need on pehmed, suured võivad olla kiulised ja sitked.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar