Otsing sellest blogist

laupäev, 29. mai 2010

Rabarberikook


Mõnusalt krõbe! Ja jäätis peaks kindlasti juures olema.
allikas: Rabarberikoogid ja -magustoidud

Tainas:
150 g võid
3 dl jahu
näpuotsatäis soola
3 sl vett

Täidis:
300 g tükeldatud rabarbereid
1 tl kaneeli
2 muna
1,5 dl suhkrut
30 g võid
1 sl jahu
pealepuistamiseks tuhksuhkrut

Näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa vesi ja sõtku tainaks. Suru tainas vormi põhja ja äärtele, soovitavalt hästi õhukeseks. Küpseta 200 C juures 10 minutit.
Lõika rabarberid 2 cm tükkideks ja kata nendega koogi põhi. Puista üle kaneeliga. Sulata või. Vahusta munad ja suhkur, lisa sulavõi ja jahu. Vala segu põhjale ja küpseta veel 25 minutit. Puista üle tuhksuhkruga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar