Otsing sellest blogist

neljapäev, 8. detsember 2011

Leiva-šokolaadikreem

Leivakreem on üks meie lemmikmagustoite. Minu leivakreem pole kunagi sarnanenud mingi lihtsa leivasupiga, olen teinud alati vürtsikat ja šokolaadist leivakreemi. Viimases "Oma Maitses" soovitati keeta leivakreemi šokolaadiporteris. Mõeldud-tehtud!

2 pdl Saku šokolaadiporterit
1 pakk Rukkipala leiba
0,3 l õunamahla
200 g Demerara suhkrut
1/2 tahvlit Bitteri šokolaadi
1 tl kaneeli
2 spl mannat
serveerimiseks hapukoort




Leotada leiba porteris, lisada manna, õunamahl ja suhkur ja keeta hääästi vaiksel tulel (NB! hakkab põhja) umbes 45 minutit, maitsestada kaneeliga, keetmise lõpus lisada šokolaad. Mikserdada saumikseriga läbi ja lasta täielikult jahtuda. Serveerida hapukoorega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar