Otsing sellest blogist
pühapäev, 20. november 2011
Karask
Midagi vanadelt eestlastelt...
Sellest kogusest saab ahjuplaadisuuruse karaski.
1 muna
2 tl meresoola
4 tl rafineerimata roosuhkrut või mett
1 dl õli
1 l keefiri
6 dl odrajahu (osa odrajahu võib asendada nisujahuga)
2 tl soodat
Lisandid maitse järgi: köömned, rosinad, kuivatatud puuviljad.
Kloppida muna kergelt lahti, lisada suhkur või mesi, õli ja keefir, sool.
Odrajahusse segada sooda ja segada jahu taignasse. Valada tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, küpsetada 200-kraadises ahjus 40 minuti.
Kõige-kõige maitsvam soojalt ja võiga.
Sildid:
Koogid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar