Sügisene lemmik!
2 kg kõrvitsat
7-8 keskmist tomatit
250 ml purk tomatipüreed või purustatud tomateid
4 sibulat
1 küüslauk
värskeid ürte: basiilikut, tüümiani
1 kaun kibepipart
1 liiter kana- vm puljongit
200 g Farmi "Köögi toorjuustu"
Toorsuhkrut
Kivisoola
Poti põhjas õli sees hautada tükeldatud sibul, tomat, küüslauk, kõrvits, kibepipar ja ürdid, lisada kuum puljong, hautada veel veidi ja purustada saumikseriga, maistestada soola ja suhkruga. Lisada toorjuust ja kuumutada, kuni juust on sulanud.
Serveerimisel lisada ohtralt parimat külmpressitud oliiviõli. Näiteks sellist: http://www.feudobutera.it/L-olio. Selle õli vürtsikus ja värskelt niidetud heina aroom on kirjeldamatu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar