Otsing sellest blogist

laupäev, 3. aprill 2010

Kanatort à la Kaia

Sama tort erinevas garneeringus:



8-10 inimesele

2 vormisaia
1 suur suitsukana
200 g india pähkleid
1 suur pudel majoneesi
1 sidruni mahl
peterselli
viinamarju
kirsstomateid
tüümiani

Ajada kanafilee ja pähkilid läbi hakklihamasina. Pigistada segule juurde ühe suure sidruni mahl, lisada piisavalt majoneesi, et oleks meeldivalt mahlane ja purustada juurde musta pipart.
Laduda suurele kandikule üks sai, laotada sellele kanasegu ning katta see saiaviiludega. Määrida tort pealt ja külgedelt majoneesiga, kaunistada pealt viinamarjade ja kirsstomatitega, raputada üle värske tüümiani lehtedega, tordi ääred katta peterselli lehtedega. Lasta külmkapis tõmmata.

Neid torte olen ma teinud juba päris mitu. Nii maitsvad! Tort sellel kõige ülemisel pildil on kaunistatud india pähklitega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar