
1 suurem forellifilee
1/2 sidruni mahl
1 suur karp merevaigu juustu
peotäis tilli
soola-pipart
Pigistada forellifileele sidrunimahla ja määrida filee kokku jämeda soolaga, purustada peale Tellicherry pipart, hakkida tilli ja mätsida kokku Merevaigu juustuga. Küpsetada 170-kraadises ahjus umbes tund. Aeglane küpsetamine madalal temperatuuril tasub end igati ära, liha on pehme ja mahlane. Ja 170 pole veel üldse low and slow.... aga see on juba üks teine retsept ;) Juurde serveerida riisi värskete hernestega.
Teine variant on katta forell sulatatud juustu-kodujuustu seguga, mõlemat võrdsees koguses - 1 suur tops naturaalset Merevaiku ja 1 tops klassikalist kodujuustu. Hakkida segu sisse tilli. Selline täidis jääb küsetatult mõnusalt kohev.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar